BARÇA
Esports Barça 25/05/2012

La Policia Nacional requisa xiulets, banderes i pancartes als seguidors del Barça

La policia ha fet baixar els aficionats dels autocars i els ha escorcollat i després, prenien els xiulets i les estelades a tots els seguidors que s'apropaven al Calderón

Ara
1 min
La Policia Nacional ha aturat els seguidors del Barça / TWITTER @LCF666

BarcelonaLa Policia Nacional ha escorcollat els autocars dels seguidors del Barça que viatjaven fins a Madrid per veure aquest vespre la final de la Copa del Rei entre el conjunt blaugrana i l'Athletic Club. Segons expliquen alguns seguidors a través de les xarxes socials, la policia els ha retingut i els ha pres xiulets, banderes i pancartes.

Dani Pierra Yarnoz (@LCF666) assegura al seu compte de Twitter que han sigut "retinguts per la policia" i descriu què els ha passat: "M'han tret xiulets, un cartell i han aixecat acta", comenta, abans de dir que ja porten "10 hores de bus". Per la seva banda, Oriol Mestre (@OriolMestre) també diu a Twitter que l'autocar de Tarragona també ha sigut aturat i que la policia ha mirat bossa per bossa buscant xiulets".

A més, un cop ja a Madrid i a poques hores de la final, la policia retirava els xiulets i les estelades a tots els aficionats que s'apropaven a l'estadi Vicente Calderón.

stats