Barça
Esports Barça 10/09/2011

Dues badades inversemblants fan que el Barça es deixi dos punts a Anoeta (2-2)

La Reial Societat ha empatat en la segona meitat un partit que semblava senzill per al Barça, que ja guanyava per dos gols de diferència als deu minuts

Contrast d'emocions entre Aguirretxe i Cesc.

BarcelonaEl Barça s'ha deixat dos punts a Anoeta, on la Reial Societat ha aconseguit empatar (2-2) un partit que el Barça guanyava per dos gols de diferència als deu minuts. Dues badades de l'alçada d'un campanar han condemnat el conjunt blaugrana, que ha reservat d'inici Messi, Iniesta i Villa.

La nova Reial Societat de Philippe Montanier aspira a jugar com el Barça, però per fer-ho necessita tenir la pilota i quan es juga contra el conjunt blaugrana això és gairebé impossible. Sense ella, el conjunt basc ha patit molt a la primera meitat.

Xavi ha avançat el Barça al minut 10 del partit, quan el conjunt blaugrana ha sabut trencar la defensa en línia de la Reial Societat. Als pocs segons ha estat Cesc Fàbregas, que ha ocupat la posició de Leo Messi, qui ha anotat el segon gol en una acció molt semblant en què la defensa local ha tornat a quedar retratada.

Per mantenir una defensa en línia a Primera Divisió amb un mínim de garantia d'èxit, cal pressionar la pilota i la Reial Societat no ho ha fet, donant temps als passadors del Barça. Un suïcidi futbolístic.

Alexis s'ha lesionat a la mitja hora de joc i David Villa ha ocupat el seu lloc al terreny de joc en un partit que ha arribat al descans amb un, semblava, còmode 0-2 per al Barça.

Quan el partit portava 15 minuts de la segona meitat, en canvi, Aguirretxe i Greizmann han aprofitat dues accions aïllades per empatar el partit. En la primera, Sergio Busquets ha permès una rematada de cap des de l'interior de l'àrea petita. En la segona, David Villa ha intentat una cessió a Busquets des de més enllà del mig del camp.

Pep Guardiola ha donat entrada Leo Messi, però l'equip blaugrana, ja amb presses, no ha sabut reaccionar i el partit ha acabat amb empat a dos.