Eurobàsquet de Lituània 2011
Esports Bàsquet 31/08/2011

Així és el 'walk-through', la cerimònia secreta de la selecció espanyola

Sergio Scariolo reuneix els jugadors uns minuts abans de cada partit per un recorregut imaginari a través del qual els jugadors repassen, a poc a poc, a càmera lenta, els sistemes que aquell dia treballaran

àlex Gozalbo
1 min
L'italià Sergio Scariolo, entrenador de la selecció espanyola, durant un partit de preparació.

Barcelona @font-face { font-family: "Times"; }@font-face { font-family: "Cambria"; }p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 0.0001pt; font-size: 12pt; font-family: "Times New Roman"; }p { margin: 0cm 0cm 0.0001pt; font-size: 10pt; font-family: "Times New Roman"; }div.Section1 { page: Section1; } Aquest dimecres comença l’Eurobàsquet de Lituània. Segons explica avui l'ARA, Sergio Scariolo, l'entrenador de la selecció espanyola, reuneix els jugadors uns minuts abans de cada partit per a una cerimònia que ell considera clau per afrontar cada cita: el walk-through. Es tracta d'un recorregut imaginari a través del qual els jugadors repassen, a poc a poc, a càmera lenta, els sistemes que aquell dia treballaran. A terra, les línies d'un camp reduït marcades amb esparadrap.

Hi ha una pilota, però no es fa botar, simplement serveix perquè els jugadors puguin seguir els sistemes. Scariolo va narrant els moviments fins que interromp la situació amb alguna correcció i un canvi de to. Tot forma part d'una estratègia que fa servir per anticipar situacions reals.

stats