Lliga Endesa
Esports Bàsquet 05/01/2013

Els grups Dracs 1991 i Sang Culé critiquen que el Barça Regal jugui el dia de Reis a les 12 hores

Els aficionats expressen el seu malestar en un comunicat i no acudiran al Palau Blaugrana

àlex Gozalbo
1 min

BarcelonaLa data i l'horari del partit entre el Barça Regal i el Lagun Aro GBC, que es disputarà aquest diumenge a les 12 hores, no han agradat els grups Dracs 1991 Supporters Palau Blaugrana i Sang Culé Cor Català, que com a mesura de protesta no acudiran a presenciar l'enfrontament.

Dracs 1991 Supporters Palau Blaugrana ha emès un comunicat adreçat a l'ACB, el Barça i els abonats per expressar "malestar i rebuig per la decisió". "Triar aquesta data i aquesta hora ens suposa perdre gran quantitat dels nostres 'supporters' i no poder fer la tasca d'animació que el nostre equip es mereix", diu la nota.

"Entenem que l'ACB posi els seus criteris per davant de les tradicions i dels costums dels seguidors, però som nosaltres els que omplim els pavellons i els que posem el grau de passió que dóna vida a aquest esport. Sabem que el nostre pes dins d'aquesta competició és petit, però creiem que ha arribat el moment de dir prou. Nosaltres ho farem en aquest partit no fent la nostra tasca habitual d'animació i fent que el nostre grup no estigui a les graderies", assegura el comunicat.

El grup Dracs 1991 Supporters Palau Blaugrana recorda que no està d'acord amb el model de gestió: "Ho considerem una greu errada que no es pot tornar a repetir per molt que sigui un bon producte per a les televisions".

Sang Culé Cor Català, per la seva banda, explica que ha pres la decisió "de no fer acte de presència aquest diumenge com a grup d'animació al Palau Blaugrana ja que considerem que l'horari és totalment incompatible amb les tradicions familiars del nostre país".

stats