Eurolliga
Esports Bàsquet 31/01/2013

El Barça Regal derrota el Montepaschi Siena i se situa líder a l'Eurolliga (85-66)

L'equip blaugrana no ha trobat a faltar Joan Carles Navarro i ha superat un rival amb poc rigor defensiu

Pete Mickeal, durant el Barça Regal-Montepaschi Siena

BarcelonaNingú ha trobat a faltar aquest dijous Joan Carles Navarro en la victòria del Barça Regal contra el Montepaschi Siena (85-66). L'equip blaugrana ha mostrat la seva cara bona, ha derrotat un rival que arribava al Palau Blaugrana invicte al Top-16 de l'Eurolliga i s'ha situat com al líder del grup.

Des que Simoni Pianigiani va deixar la banqueta del Montepaschi Siena, l'equip italià ha perdut el rigor per la intensitat defensiva. El seu nivell ofensiu és molt bo, però permet massa punts fàcils i això és una llosa massa pesada per intentar imposar-se a la pista del Barça Regal.

Luca Banchi ha intentat srprendre Xavi Pascual amb una defensa en zona, però ni els seus jugadors s'han cregut la tàctica i el Montepaschi Siena ja perdia per 12 punts (24-12) als 12 minuts de partit. El seu despreci per una transició defensiva digna va acabar amb qualsevol opció de victòria al Palau Blauggrana, on jugadors com Marcelinho Huertas, Xavi Rabaseda i Ante Tomic han rendit a bon nivell durant els primers dos quarts (48-29).

El tercer quart ha començat amb un intercanvi de cistelles del qual ha sortit beneficiat el Barça Regal, que ben aviat ha superat la barrera dels 20 punts de renda. Al final,85-66.