Esports Bàsquet 05/09/2013

Eslovènia rebaixa l'eufòria d'Espanya (78-69)

La selecció amfitriona ha superat l'equip que entrena Juan Antonio Orenga

Ricky Rubio

BarcelonaDesprés d'estrenar-se amb un partit tranquil contra Croàcia, la selecció espanyola ha perdut contra Eslovènia (78-69) i no ha pogut sumar la segona victòria de l'Eurobàsquet. L'equip s'ha trobat incòmode contra un rival entrenat per Bozidar Maljkovic, un mestre que sempre se'n surt per jugar els partits al ritme que més li convé, i que, com a amfitrió del torneig, ha comptat amb el constant suport dels seus aficionats.

Sense poder enfortir la seva defensa, la vigent campiona de l'Eurobàsquet ha patit per córrer i, privada dels punts que acostuma a sumar gràcies als contraatacs, s'ha enfrontat a un final de partit ajustat en què Eslovènia s'ha mostrat molt més consistent.

Bostjan Nachbar, nou jugador del Barça, ha acabat amb 14 punts contra una selecció espanyola que ha arribat als minuts decisius més cansada.

La selecció que entrena Juan Antonio Orenga descansarà aquest divendres i dissabte (14.30) s'enfrontarà a la República Txeca, que aquest dijous ha superat Polònia (68-69).