Lliga Endesa
Esports Bàsquet 16/12/2012

L'Assignia Manresa pateix en defensa i perd a la pista de l'UCAM Múrcia (95-80)

L'equip que entrena Jaume Ponsarnau no ha pogut aconseguir la segona victòria de la temporada

Álex Hernández i Berni Rodríguez

MúrciaL'Assignia Manresa, que a partir del mes de gener es quedarà sense patrocinador, ha perdut a la pista de l'UCAM Múrcia (95-80). Tot i la bona aportació ofensiva d'Adam Hanga (24 punts) i Josh Asselin (17), l'equip que entrena Jaume Ponsarnau, que no ha pogut comptar amb Javi Rodríguez, no ha pogut aconseguir la segona victòria de la temporada.

La defensa de l'Assignia Manresa, que ha patit per aturar un inspirat Berni Rodríguez, no ha funcionat i l'UCAM Múrcia ha arribat al descans amb una renda de 10 punts (57-47) després d'anotar 34 punts al segon quart.

L'esforç visitant de l'últim període no ha servit per capgirar el marcador ja que l'equip local no s'ha deixat remuntar i s'ha assegurat la victòria (95-80).