Lliga Endesa
Esports Bàsquet 14/12/2012

Assignia deixa de ser el patrocinador principal del Bàsquet Manresa

L'acord s'havia signat per tres temporades, però la situació econòmica actual ha obligat a modificar les condicions del contracte

àlex Gozalbo
1 min
Javi Rodríguez i Troy de Vries celebren el primer triomf

ManresaAssignia i Bàsquet Manresa han arribat a un acord per finalitzar la presència de l'empresa, que havia de pagar 200.000 euros del gener al maig, com a primer patrocinador de l'entitat. Així, a partir de l'1 de gener del 2013, Assignia Infraestructures passarà a tenir la condició de copatrocinador fins al 30 de juny del 2015.

Assignia Infraestructuras és el patrocinador principal del Bàsquet Manresa des de la temporada 2010-2011. L'acord s'havia signat per tres temporades, però la situació econòmica actual ha propiciat un acord per modificar les condicions del contracte, allargar-lo dues temporades més, però amb la condició de copatrocinador i alliberar el nom de l'equip a efectes de l'1 de gener del 2013.

"Ens hauria agradat que Assignia hagués continuat com a primer espònsor fins al final d'aquesta temporada, però des del Bàsquet Manresa hem entès els condicionants de la companyia. En tot cas, és important que, malgrat les dificultats del moment, la puguem mantenir com a copatrocinador fins al juny del 2015. En tot cas, ara el repte fonamental del Bàsquet Manresa és trobar un nou patrocinador tan aviat com sigui possible a fi i efecte de garantir la continuïtat del projecte", explica el president executiu del Bàsquet Manresa, Josep Vives.

stats