Bàsquet
Esports Bàsquet 12/09/2011

Wallace, presentat com a jugador del Barça Regal per a les dues pròximes temporades

El Barça Regal ha presentat avui a l'aler nord-americà, amb passaport comunitari, Charles Judson Wallace, que cobrirà la posició de "quatre nat" que reclamava el tècnic Pascual

Redacció
1 min
Wallace durant la seva presentació.

BarcelonaEl Barça Regal ha presentat Charles Judson Wallace (28 anys i 2,06 metres d'altura) com a nou jugador blaugrana per a les dues pròximes temporades. Wallace ha assenyalat en la seva presentació que està "molt emocionat i il·lusionat per fitxar amb un club del més alt nivell europeu i amb més de cent anys d'història" i diu que defensar la samarreta del Barça "és un somni per a tot jugador que estigui a Europa".

L'aler ha puntualitzat: "Vinc a ajudar en tot el que pugui a l'equip. Encara falten jugadors i crec que Xavi Pascual té grans conceptes tant en atac com en defensa".

El director tècnic blaugrana, Joan Creus, ha explicat que volien "un 'quatre nat' i Wallace és qui reunia les condicions que precisaven. "A més, la seva experiència a la lliga italiana i a l'ACB amb el Gran Canària és molt valuosa".

Sobre la polèmica del seu passaport, el jugador ha explicat que, després d'un primer contacte amb la federació albanesa, l'acord va fallar per una mala comunicació. "Posteriorment em va arribar la proposta de la República del Congo perquè allà creixi el bàsquet i jugar amb la seva selecció si cal", ha explicat.

stats