1a divisió
Esports Futbol 20/09/2014

El Celta rescata un punt del Vicente Calderón (2-2)

Els matalassers es queden sense pólvora després que Nolito, de penal, empatés el partit a la segona meitat

Arda Turan lluita amb Planas, durant l'Atlètic de Madrid - Celta / GERARD JULIEN / AFP

BarcelonaL'Atlètic de Madrid no ha pogut derrotar el Celta al Vicente Calderón. Els gallecs, que s'han avançat al primer temps però que han marxat al descans per darrere del marcador, han pogut igualar l'enfrontament gràcies a un gol de Nolito de penal (2-2).

El conjunt matalasser manté un inici de temporada irregular, amb grans victòries (com les dues al Reial Madrid) però dos empats inesperats i una ensopegada com la d'aquest dimarts al camp de l'Olympiacos. Aquest dissabte, els de Simeone han dut el pes del partit i han aculat el Celta a la seva àrea, però els ha faltat punteria per aconseguir el gol del triomf.

Pablo Hernández ha fet un dels gols de la jornada, rematant d'esperó una centrada llunyana, però Miranda (rematant un llançament de falta) i Godín (rematant un córner) han donat avantatge als matalassers abans del descans. Els locals han marcat dos gols més, però l'àrbitre els ha anul·lat correctament per fora de joc.

A la segona meitat l'Atlètic posava setge a la porteria rival, però el gol ha arribat de la banda gallega, quan Nolito ha transformat un penal matusser de Miranda. Tot i les moltes arribades i xuts a porteria, l'Atlètic de Madrid no ha trobat el gol.

Atlètic de Madrid: Moyá; Juanfran, Miranda, Godín, Ansaldi; Arda, Gabi, Tiago, Koke; Griezmann (Raúl García, min 67) i Raúl Jiménez (Cerci, min 81).

Celta de Vigo: Sergio; Hugo Mallo, Cabral, Fontás, Planas; Radoja; Orellana, Álex López (Nolito, min 46), Krohn Delhi (Jonny, min 87), Pablo Hernández (Borja Fernández, min 69); Larrivey.

Gols: 0-1, min 20: Pablo Hernández. 1-1, min 32: Miranda. 2-1, min 41: Godín. 2-2, min 52: Nolito, de penal.

Àrbitre: Martínez Munuera (col·legi valencià). TG: Miranda (min 51), Cabral (min 36) i Radoja (min 84).