Futbol
Esports Futbol 19/09/2011

El jugador del Llevant Xavi Torres "flipa" amb l'agressivitat de Pepe

El català va patir una dura entrada del central del Reial Madrid, que va trepitjar-li el turmell i va donar-li un cop al cap, i diu que sent "pena" però que no el sorprèn

Redacció
1 min
Xavi Torres lluita amb Coentrao al Ciutat de València.

BarcelonaL'exjugador del Barça Xavi Torres ha sigut entrevistat per Sergi Mas al seu programa a COMRàdio aquest migdia i ha criticat durament la duresa de Pepe, sobretot en la picabaralla que té amb ell en una falta al mig del camp. "Vaig flipar. Primer quan em trepitja el taló i després quan em fa un cop al cap. Primer em pensava que ho havia fet sense voler, però m'han dit que a les imatges es veu clarament que ho fa volent".

El jugador del Llevant critica que l'àrbitre, "que ho va veure de prop, no l'hagués expulsat" i afegeix que aquesta acció violenta de Pepe no li ve de nou. "No em sorprèn i em fa pena, perquè estem parlant d'un dels millors centrals del món".

Xavi Torres no ha volgut valorar les declaracions de Mourinho després del partit, en què acusava el Llevant de jugar brut, amb provocacions, pèrdues de temps, simulacions, etc. "Cada equip juga les seves armes el millor que pot. Tant de bo això ens serveixi per guanyar tots els partits a casa", s'ha limitat a dir.

stats