Segona Divisió
Esports Futbol 11/02/2012

El Sabadell atropella el Vila-real B (3-1) en una gran segona part

Héctor Simón, Lanzarote i Baha han anotat els tres gols locals, mentre que Manu Trigueros ha sumat el gol del Vila-real B, ja en el temps de descompte

Efe
1 min

SabadellEl Sabadell ha aconseguit el seu triomf més ampli de la temporada (3-1) contra un Vila-real B que, després de portar la iniciativa tota la primera meitat, s'ha ensorrat després del descans contra la més gran eficàcia dels 'arlequinats', que confirmen la seva remuntada i han fet un pas de gegant en la seva carrera cap a la permanència.

Tal com el tècnic Julio Velázquez havia pronosticat en la prèvia, el Vila-real B s'ha trobat un Sabadell de tall més defensiu de l'habitual que no ha tingut cap mirament a sortir clarament replegat amb la intenció de 'madurar' el partit.

Héctor Simón, Lanzarote i Baha han anotat els gols locals, mentre que Manu Trigueros ha sumat el gol del Vila-real B, ja en el temps de descompte.

Sabadell, 3: De Navas; Toni Lao, Olmo, Pablo Ruiz, Redondo; Héctor Simón, Hidalgo, Oscar Ramírez; Arteaga (Juvenal, min. 86) Lanzarote (Ezequiel, min. 69); i Florián (Baha, min. 63).

Vila-real B, 1: Mariño; Pere, Truyols, Kiko, Toño; Pedro Vázquez (Edu Ramos, min. 63), Toribio, Moi Gómez (Mauricio, min. 63), Manu Trigueros; Lucas Porcar i Joselu (Juanto, min. 75).

Gols: 1-0, min.53: Héctor Simón. 2-0, min. 60: Lanzarote. 3-0, min. 84: Baha. 3-1, min.90: Manu Trigueros.

Àrbitre: Amoedo Chas. Ha amonestat el local Héctor Simón, i als visitants Toribio, Trigueros, Truyols, Pere, Toño i Kiko. Ha expulsat el visitant Lucas Porcar, per dues grogues en el minut 90.

Incidències: Partit corresponent a la 24a jornada de Segona A, disputat a la Nova Creu Alta davant uns 3.100 espectadors.

stats