LIGA ADELANTE
Esports Futbol 23/11/2014

El Girona no afluixa i es manté colíder (2-0)

Felipe Sanchón i Álex Granell certifiquen el triomf dels de Montilivi contra un Recreativo que ha jugat tota la segona part amb inferioritat

BarcelonaEl Girona segueix intractable a la Segona Divisió A. Aquest diumenge, a Montilivi, s'ha desfet sense massa problemes del Recreativo de Huelva (2-0) i es manté colíder de la competició, empatat a punts amb Las Palmas, que també s'ha imposat –en el seu cas al Valladolid– en aquesta jornada.

Ha estat un partit fàcil per als de Pablo Machín, que s'han avançat al minut dos gràcies a un cop de cap de Felipe Sanchón. El Girona ha dominat a plaer i Becerra gairebé no ha tingut feina a la seva porteria. Abans del descans, Álex Granell ha fet el segon gol que deixava el partit encarrilat.

A la segona part el Recreativo no ha tingut capacitat de reacció, i menys després de l'expulsió de Manosse per doble groga, la segona de les quals per tocar la pilota amb el braç. Amb inferioritat, els andalusos no han dut perill i el Girona ha tingut ocasions clares per ampliar encara més l'avantatge.

Girona 2 - 0 RecreativoGirona:

Becerra; Cifuentes, Lejeune, Richy, Lejeune, Coris (Christian Alfonso, min.72), Pere Pons, Eloi Amagat, Granell, Felipe (Juanlu, min.74); i Sandaza (Mata, min.67).Recreativo:

Sotres; Córcoles, Menosse (D.Jiménez, min.53), Juanan, V.Díaz, J.Vázquez (Nana, min.85), Álvaro Antón, M.Molina, P.Ríos (Manu Molina, min.59), Nuñez; i Joselu.Gols:

1-0, min.2: Felipe Sanchón. 2-0, min.35: Àlex Granell.Àrbitre:

Jesús Mayordomo Muñoz (comitè de Castella la Manxa). Targetes grogues a Richy, Jesús Vázquez, Núñez i Joselu. Expulsió per doble amonestació a Menosse (min. 50).Incidències:

Partit corresponent a la catorzena jornada de la Lliga Adelante disputat a l'estadi de Montilivi davant 5.017 espectadors.