LLIGA ADELANTE
Esports Futbol 29/03/2015

El Girona torna al camí del triomf (0-1)

El conjunt de Pablo Machín s'ha refet de la derrota a la final de la Copa Catalunya i ha sumat tres valuosos punts

El jugadors del Girona després d'anotar un gol / GIRONA FC

BarcelonaEl Girona ha tornat al camí de la victòria davant el Mirandés (0-1). El conjunt de Pablo Machín s'ha refet de la derrota a la final de la Copa Catalunya, que va perdre contra l'Europa, i ha sumat tres valuosos punts, que el permet seguir lluitar per les posicions d'ascens directe a la Lliga BBVA.

Els de Montilivi, que fins al moment havia sumat una victòria en els últims sis partits, s'ha anotat el triomf gràcies a un gol de Richy de falta directe. El jugador visitant s'ha inventat un gran i potent llançament tot i estar molt lluny del balcó de l'àrea. Imanol, lleugerament distret, ha vist com la pilota ha acabat entrant a la seva porteria.

La diana ha sentenciat el partit tot i arribar al minut 15. Els dos equips s'han repartit possessió i ocasions de gol, però no han sigut capaços de materialitzar-les. La victòria, contra un equip situat en la zona tranquil·la de la classificació, situa al Girona quart, a tres punts del líder, el Betis.