Esports Futbol 03/01/2016

El Llagostera cau davant l’Almeria i es complica la vida (2-1)

Una acció de l'Almeria-Llagostera / UE LLAGOSTERA

BarcelonaEl Llagostera no ha pogut estrenar el 2016 amb una victòria de vital importància davant un rival directe en la lluita per la permanència (2-1). L’Almeria, que arribava al xoc més necessitat de punts que els gironins, ha mostrat una gran ambició que ha tingut premi en un partit que s'ha anat posant nerviós amb el pas dels minuts. La pilota ha estat disputada durant els primers instants, amb un habitual protagonisme superlatiu de Querol, home gol de l’equip.

Els homes de Gorosito, però, han trencat l’harmonia del xoc amb un d’aquells gols psicològics, només un minut després de reprendre’s el partit. Quique González ha sabut aprofitar un rebuig de la defensa gironina per posar l’1-0. El Juegos Mediterráneos ha pogut celebrar el temporal triomf durant poc més de 10 minuts, abans Querol tornés a posar l’empat amb una fina vaselina. Tous darrere, el Llagostera ha presenciat com Fatau ha posat el definitiu 2-1.