Futbol
Esports Futbol 25/11/2011

Cruyff nega cap conflicte amb Van Gaal, però diu que el càrrec de director esportiu no existeix

L'holandès assenyala que no té problemes amb Louis van Gaal, però indica que el càrrec per al qual el consell de l'Ajax el va nomenar, el de director esportiu, no existeix i genera conflictes amb altres càrrecs

Efe
1 min

SitgesL'holandès Johan Cruyff ha assenyalat que no té problemes amb Louis van Gaal, però ha indicat que el càrrec per al qual el consell de l'Ajax el va nomenar, el de director esportiu, no existeix i genera conflictes amb altres càrrecs.

"No és cap conflicte de Van Gaal amb mi o del que sigui, és un problema d'organització", ha dit Cruyff, qui fins fa uns dies estava vinculat a la direcció tècnica de l'equip holandès.

Cruyff ha explicat que a l'Ajax s'ha canviat tot el sistema de futbol base, fitxatges i observadors completament.

"El Consell, sense el meu coneixement, ha posat un director tècnic. I un director tècnic és una de les coses que havíem tret, aquesta funció no existeix per diverses raons. El problema més gran és que ells, sense saber res, han posat un director tècnic on no existeix", ha reiterat Cruyff.

Van Gaal, també exentrenador del Barça, com Cruyff, va ser nomenat director esportiu del club holandès aquesta setmana, i es va originar la polèmica amb Cruyff, amb qui no comparteixen la mateixa mentalitat.

"El problema de Van Gaal és que l'han fitxat sense que ningú del club, ningú, ni la junta directiva, sabia que vindria. A més violava tots els contractes que tenien aquests jugadors", ha dit Cruyff en referència als exjugadors com Denis Bergkamp, que formen part de l'actual organigrama tècnic de l'Ajax.

stats