FUTBOL
Esports Futbol 07/06/2012

Mourinho diu que Preciado "tenia tot" el que li agrada de les persones: "Caràcter, transparència i valor"

El tècnic portuguès del Reial Madrid escriu una carta a la web del club blanc expressant el seu condol per la mort de l'entrenador Manolo Preciado

Ara
1 min
Preciado, durant la seva visita a la Ciutat Esportiva del Reial Madrid / REALMADRID.COM

BarcelonaEl tècnic del Reial Madrid ha escrit a la web del club una carta en què expressa el seu condol per la mort de Manolo Preciado. Mourinho diu que el tècnic tenia tot el que li agrada de les persones: "Caràcter, transparència i valor per lluitar contra els cops, que van ser cruelment durs en el seu cas".

"No sóc ningú per pretendre enaltir la vida de Manuel Preciado, que s'ha partit en mil bocins avui. Però com a col·lega i home de futbol desitjo en aquest duríssim moment enviar el meu humil missatge de dolor a tots els seus, la seva família, la seva gent de l'Sporting, del Racing, del Llevant i del Vila-real, club que segur que hauria rescatat de la Segona Divisió, a tots els equips en què va deixar la seva empremta", escriu Mourinho.

El tècnic portuguès afegeix: "Manolo va ser sempre un rival digne, a qui vaig descobrir bé quan es va acostar a visitar, al març, la Ciutat Reial Madrid, a Valdebebas. Ell tenia tot el que m'agrada de les persones i dels esportistes: caràcter, transparència i valor per lluitar contra els cops, que van ser cruelment durs en el seu cas; ens ha deixat una figura del futbol i sobretot una persona molt especial. Tots el meu ànims i suport per als que el van apreciar de tot cor. El meu record per ell serà sentit i permanent".

stats