FUTBOL FEMENÍ
Esports Futbol 09/06/2012

L'Espanyol femení s'enfronta a l'Athletic a la final de Copa de la Reina (11 h)

Les blanc-i-blaves només hauran pogut descansar un dia i mig després d'unes agòniques semifinals contra el Rayo que es van decidir als penals a dos quarts d'una de la matinada

Natalia Arroyo
1 min

BarcelonaPassada la mitjanit de divendres, l'Espanyol femení esclatava d'alegria quan Núria Mendoza va transformar el penal decisiu que eliminava el Rayo Vallecano i classificava les periquites per jugar aquest diumenge la final de la Copa de la Reina (11 h / Esport3 i Marca TV). Poc més de 34 hores després, l'equip de Luis Carrión buscarà aixecar aquest diumenge la seva sisena Copa de la història contra un Athletic Club que divendres, després de superar el Barça (2-0), va accedir a la seva primera final de la secció.

La fatiga acumulada per tots dos equips després de l'esforç de semifinals serà un dels factors que condicionin la final, a més de la forta calor que s'espera a Madrid al migdia. L'Athletic, però, haurà disposat de tres hores més de descans (l'Espanyol, fins i tot, va sopar a quarts de tres a l'hotel).

Els dos enfrontaments entre basques i catalanes situen lleugerament com a favorit l'Athletic (4-1 a Lezama i 0-0 a Sant Adrià), però la plantilla blanc-i-blava confia a competir bé i sorprendre el conjunt basc, que després de vèncer l'actual campió vol completar una gran temporada afegint el títol que li falta a les vitrines. Com ja avisava la periquita Marta Torrejón en la prèvia de semifinals, però, l'Espanyol també ha centrat en aquest últim esforç de la temporada totes les il·lusions d'un any difícil.

stats