Primera Divisió
Esports Futbol 24/04/2011

El Sevilla supera el Vila-real en un partit vibrant al Pizjuán (3-2)

Els groguets 'regalen' la primera part i en la represa entre Marchena i un gran Rossi quasi capgiren el marcador

Álvaro Negredo celebra el segon dol del Sevilla contra el Vila-real.

SevillaEl Sevilla es va imposar amb molta dificultat al Vila-real (3-2) en un partit vibrant marcat per l'efectivitat local, i que permet al conjunt sevillà afermar-se en els llocs europeus.

El partit es va posar molt aviat favorable al Sevilla gràcies a l'enorme encert del conjunt local. El migcampista croat Ivan Rakitic va avançar els seus als vuit minuts de joc amb un gran gol de falta directa.

Només cinc minuts després va colpejar de nou el Sevilla, en la segona arribada a porta. L'argentí Diego Perotti va creuar la pilota des de la seva banda dreta a l'esquena de la defensa castellonenca i Álvaro Negredo va recollir l'enviament per superar amb subtilesa per alt a Diego López davant de la seva mala sortida.

En quinze minuts el partit semblava decidit i el Sevilla es va dedicar a especular amb la pilota i cedir terreny al Vila-real, que no va trigar gaire a despertar, encara que Nilmar i Marco Rubén no van encertar a la porteria rival.

La segona meitat va començar vibrant amb un Vila-real que va fer un pas endavant a la recerca de la remuntada, mentre que el Sevilla va haver de atrinxerar-se en el seu camp per evitar les envestides grogues.

El domini visitant va tenir el seu premi quan el central sevillà Carlos Marchena es va vestir de davanter centre i va enviar al fons de la xarxa un gran servei de Matilla per escurçar distàncies als deu minuts de la represa.

El gol va estimular encara més els visitants que van posar setge a la porteria sevillista, encara que el porter Javi Varas i el pal van evitar el gol de l'empat.

No obstant això, quan més a prop estava l'empat, Romaric va aprofitar la indecisió de la defensa castellonenca per plantar-se sol davant de Diego López i batre'l per baix per augmentar l'avantatge local.

Tot i això, el Vila-real no va abaixar els braços i de nou es va ficar dins del partit amb un gran gol de l'italià Rossi, que va engaltar un fort xut des de la frontal que va sorprendre Varas.

El partit no va disminuir en intensitat i el Vila-real va buscar desesperadament el gol de l'empat, però de nou Rossi es va trobar amb el pal per desaprofitar la millor oportunitat visitant a falta d'un quart d'hora pel final.

En aquest moment el partit va entrar a la baralla cos a cos i el Vila-real va augmentar les seves connexions fins que l'expulsió de Marchena per doble groga a deu del final el va deixar sense opcions de remuntar.

3 - Sevilla: Javi Varas, Càceres, Fazio, Escudé, Fernando Navarro; Capel (Renato, m.83), Zokora, Rakitic, Perotti; Rodri (Romaric, m.59) i Negredo (Koné, m.90).

2 - Vila-real: Diego López; Mario, Marchena, Musacchio (Cani, m.66), Català, Cazorla, Matilla, Bruno, Wakaso; Marc Rubén (Cicinho, m.69) i Nilmar (Rossi, m.53).

Gols: 1-0, M.8: Rakitic. 2-0, M.13: Negredo. 2-1, m.55: Marchena. 3-1, m.61: Romaric. 3-2, m.72: Rossi.

Àrbitre: Undiano Mallenco (Col·legi navarrès). T.G.: als locals Zokora (m.15), Rakitic (m.67) i Romaric (m.78), així com als visitants Musacchio (m.7), Mario (m.17) i Wakaso (m 92). T.V.: a Marchena (m.78 i 84).

Incidències: Estadi Ramón Sánchez Pizjuán de Sevilla, davant 35.000 espectadors.