ESPANYOL
Esports Futbol 17/12/2011

L'Espanyol supera l'Sporting (1-2) i comença a pensar en Europa

Els de Mauricio Pochettino sumen tres punts importants per mirar cap a la zona alta de la taula. Thievy i Sergio García han estat els golejadors blanc-i-blaus

Ara
2 min
Thievy ha aconseguit obrir el marcador al Molinón.

BarcelonaL'Espanyol ha aconseguit un important triomf al Molinón davant l'Sporting (1-2) i ha sumat tres punts que li permeten mirar cap a la zona alta de la classificació i començar a pensar en Europa.

El conjunt blanc-i-blau ha començat el partit de la millor manera possible: marcant. Després d'una jugada col·lectiva, Sergio García li ha cedit la pilota a Thievy, que des de fora de l'àrea ha aconseguit superar Juan Pablo (2'). Els de Mauricio Pochettino han seguit pressionant a la recerca del segon gol, i han tingut moltes oportunitats. Al 8', Juan Pablo ha hagut de treure la pilota de les botes de Thievy, que podria haver fet el segon. Dídac també ha tingut l'oportunitat d'ampliar distàncies, amb un xut que ha sortit desviat (15').

De Las Cuevas ha estat el primer en respondre per part dels locals amb un xut que ha obligat Cristian a lluir-se. Els blanc-i-blaus han seguit creant moltes ocasions (Verdú n'ha tingut dues), però han acabat marxant al descans amb un triomf per la mínima.

En el segon temps, el guió del partit no ha canviat i l'Espanyol ha seguit pressionant a la recerca del segon gol. Tot i això, aquest no ha arribat, tot el contrari. Barral ha aconseguit el gol de l'empat a la sortida d'un córner (60'). A més, Thievy ha hagut de ser substituït després de queixar-se d'unes molèsties físiques.

Romaric, Álvaro Vázquez i Sergio García han intentat desfer l'empat, però no han pogut. Ha hagut de ser Sergio García, a les acaballes. Dídac ha fet una passada en profunditat cap al davanter barceloní, que ha definit a la perfecció (83').

A tres minuts pel final, l'àrbitre ha anul·lat un gol a l'Sporting per fora de joc i en el temps afegit, Álvaro ha perdonat el tercer sol davant Juan Pablo.

SPORTING 1

ESPANYOL 2

Sporting: Juan Pablo; Damián, Gregory, Iván Hernández, Canella; Rivera (Eguren 80'), André Castro, Trejo (Ayoze 83'), Nacho Novo (Billic 68'), De las Cuevas, i Barral.

Espanyol: Cristian Álvarez, Galán, Raúl Rodríguez, Héctor Moreno, Dídac, Baena, Romaric, Thievy (Álvaro 62'), Verdú, Weiss (Rui Fonte, min.46) i Sergio García (Cristian Gómez 87').

Gols: 0-1 (2') Thievy. 1-1 (60') Barral. 1-2 (83') Sergio García.

Àrbitre: Sr. Ayza Gámez (C. Valencià). Targetes grogues:a Weiss (25'), Rui Fonte (75'). Ha expulsat al preparador físic Jesús Pérez (52').

stats