Espanyol
Esports Futbol 15/07/2012

Javi López: "M'alegro molt pel retorn de Mattioni"

El lateral dret de l'Espanyol ha destacat el retorn del futbolista –amb qui comparteix posició al camp– després de lesionar-se del lligament encreuat dels dos genolls

Efe
2 min

PeraladaJavi López, lateral dret de l'Espanyol, ha assegurat que, malgrat ser un rival directe en el seu lloc, la recuperació de Felipe Mattioni, és una bona notícia per a ell i per a l'equip, ja que el brasiler no ha jugat cap partit després de fitxar en la temporada 2010-11 i lesionar-se del lligament encreuat dels dos genolls.

"Ha patit molt amb les lesions i estic molt content pel seu retorn. A més, la competència sempre és bona per a l'equip. Jo mai he deixat d'esforçar-me en la meva vida i no ho faré ara", ha asseverat el futbolista andalús, que va acabar com a lateral dret titular la temporada passada.

El defensa, que també pot actuar per l'esquerra i com migcampista, ha explicat en la concentració que l'Espanyol està realitzant a Peralada (Alt Empordà), que confia en la seva polivalència per guanyar-se un lloc en l'onze.

"Actuaré on cregui necessari l'entrenador. Sempre he dit el mateix des que vaig arribar al primer equip i a més el tècnic té més opcions on elegir, alguna cosa positiva per a la plantilla", ha manifestat.

Javi López, d'una altra banda, ha mantingut que la continuïtat de Mauricio Pochettino al capdavant de l'equip, després de l'oferta que va tenir el tècnic aquest estiu del Sampdoria italià, és un encert: "És el capità d'aquest vaixell, el que va iniciar el projecte fa tres anys i mig i qui millor entén la filosofia d'aquest club".

Finalment, el futbolista andalús ha valorat la intensitat dels entrenaments de la concentració de Peralada. "Ara costa i patim una mica però és bo per després poder gaudir durant la temporada. Hi ha molta càrrega de treball però ja hem començat a tocar una mica de pilota, que és el que ens agrada", ha comentat.

stats