Espanyol
Esports Futbol 18/02/2012

Pochettino iguala Camacho com el quart entrenador amb més partits de l'Espanyol

Suma 118 enfrontaments en Lliga i la temporada vinent pot atrapar Javier Clemente (159). Els líders són Patricio Caicedo (198) i José Emilio Santamaría (218)

Ara
1 min
Pochettino es desespera en el partit contra el Mallorca.

BarcelonaMauricio Pochettino, entrenador de l'Espanyol, igualarà aquest dissabte a la tarda en el partit contra el Getafe a José Antonio Camacho –qui actualment és seleccionador de la Xina– com el quart tècnic amb més partits de Lliga en la història de la banqueta blanc-i-blava amb 118 enfrontaments disputats.

El tècnic hispano-argentí haurà d'esperar fins la propera temporada per poder igualar un altre nom mític de la història espanyolista com és Javier Clemente (159). Mentre que els dos enetrenadors amb més partits de Lliga són Patricio Caicedo (198) i José Emilio Santamaría (218).

El conjunt català, després de molts anys amb constants canvis a la banqueta, ha apostat per un projecte a llarg termini amb Mauricio Pochettino al capdavant. El que també va ser exjugador blanc-i-blau va arribar al club com a tècnic el gener de 2009 –en substitució de Mané– i va salvar l'equip del descens a la Segona Divisió quan semblava que no tenia opcions per fer-ho.

Els dirigents de l'Espanyol agraeixen la seva política del planter i el rendiment de l'equip fins ara, cinquè a la classificació empatat a punts amb el quart, el Llevant. L'equip té la classificació europea a tocar. Tanmateix, en les últimes setmanes algunes informacions han situat Pochettino com a futur entrenador de grans clubs de la Lliga com el Reial Madrid. Notícies que el propi tècnic va qualificar de "rumors" i que no va donar més importància.

stats