Espanyol
Esports Futbol 27/07/2011

L'Espanyol s'adjudica el Trofeu Ciutat de Barcelona davant el Boca Juniors (3-1)

Joan Verdú ha sentenciat en l'últim minut de penal després dels dos gols d'Osvaldo que capgiraven el marcador que havia encetat Cvitanich per Boca

Albert Solé
Ernesto Galán i Lucas Viatri durant el partit Espanyol-Boca Juniors.

BarcelonaEl trofeu Ciutat de Barcelona s'ha quedat a casa. La primera part ha sigut molt avorrida en comparació amb la segona meitat on ha passat de tot, a més dels gols.

El primers 45 minuts han sigut força tediosos a pesar que Pochettino havia alineat un equip de gala que podria ser el titular en qualsevol partit de Lliga d'aquesta temporada. Només alguna espurna d'Osvaldo –el protagonista del partit– i de Riquelme per par dels 'bosteros'.

La segona meitat ha sigut molt més entretinguda. Cristian Álvarez ha començat lluint-se aturant un u contra u amb la cama, però dos minuts més tard relliscava en el moment menys oportú, i el davanter Cvitanich ho ha aprofitat per marcar de cap. Però sense massa temps per pair el gol, una jugada personal d'Osvaldo ha acabat amb un penal a favor de l'Espanyol, tot i que les càmeres han demostrat que el davanter l'Espanyol s'ha llançat a terra. Osvaldo no ha perdonat i ha empatat el partit, però per respecte no l'ha celebrat amb la seva famosa metralladora.

El segon gol del partit també ha sigut obra d'Osvaldo després de culminar a porteria buida una triangulació molt bona entre Verdú i Sergio García. I en l'últim minut, un penal clar sobre Thievy, aquest sí, l'ha transformat Joan Verdú per fer el 3-1 definitiu.

Espanyol: Cristian Álvarez, Galán, H. Moreno, Forlín, Dídac; Javi Márquez, Verdú, Javi López, Luis Garcia, Osvaldo i Albín. A la segona part han jugat: Raúl Baena, Sergio García, Dátolo, Raúl Rodríguez, Víctor Álvarez, Thievy i Clerc.

Boca Juniors: Orion, Schiavi, Clemente, Rivero, Viatri, Riquelme, Erviti, Insaurralde, Somoza, Cvitanich i Roncaglia. A la segona part han jugat: Sosa, Colazo i Araujo.

Gols: 0-1 Cvitanich (55'). 1-1 Osvaldo, de penal (60'). 2-1 Osvaldo (77'). 3-1 Verdú, de penal (89').

Àrbitre: Estrada Fernández, col·legi català. Targetes grogues: A Javi Márquez (Espanyol)