Futbol Català
Esports Futbol 05/07/2011

La Pobla de Mafumet no acceptarà pujar pagant mentre l'Espanyol B vol negociar amb la RFEF

Els responsables del filial del Nàstic de Tarragona i l'Ajuntament de la localitat, es neguen a assumir 395.000 euros per una plaça a Segona B

àngel Garreta
1 min
Imatge del partit Pobla-Constància

BarcelonaLa composició dels vuitanta equips que haurien de formar els quatre grups de Segona B la propera temporada, promet ser el serial de l'estiu. Després dels descensos administratius comunicats oficialment per l'AFE, la Federació Espanyola busca candidats a ocupar les respectives places a canvi d'assumir 395.000€ euros per l'ascens, xifra que equival a la mitjana del deute i que serviria per pagar els jugadors dels equips implicats.

El camí que segueix aquesta història canvia de direcció i inclou girs de guió cada dia, com els autèntics serials. Si durant el vespre d'ahir tot semblava indicar que la RFEF ja tenia en l'Espanyol B, la Pobla de Mafumet, l'Sporting B i el Saragossa B els quatre equips que ocuparien el lloc de l'Alacant, Castelló, Cultural Leonesa i Universitat de Las Palmas, ara només els dos últims estan disposats a pagar la quantitat pactada. Pel que fa al filial blanc-i-blau, els dirigents pericos volen negociar una xifra rebaixada amb l'ens federatiu.

Per la seva banda, la Pobla de Mafumet, equip que l'advocat en cap del Departament d'Assumptes Legals de la Federació Espanyola, Emílio García Silvero, havia confirmat en una entrevista de ràdio com voluntari a pagar la xifra fixada, ha comunicat en primícia a la secció de futbol català del Diari Ara que no acceptarà un ascens a canvi de diners i que l'Ajuntament municipal tampoc veu amb bons ulls aquesta operació. Els responsables del conjunt grana afirmen que la seva postura és rotunda.

stats