Futbol Femení
Esports Futbol 03/12/2010

Dues places estan encara per decidir

El Barça viatja al Coll d'en Rabassa de Mallorca, camp sempre difícil, amb l'objectiu de sumar tres punts que li garanteixin la classificació, pendent dels resultats del Sant Gabriel i Llevant, en lluita per la tercera –o segona– plaça

Natalia Arroyo
2 min
Baudet contra el Nàstic. SANGRA

BarcelonaLa jornada 13 serà decisiva pels interessos de Barça, Sant Gabriel i Llevant. Les primeres viatgen al Coll d'en Rabassa, a Mallorca, en busca dels 3 punts contra el Collerenc que les classifiqui matemàticament. Les altres dues es barallen per a ser terceres, i que els quadri la puntuació amb la dels rivals d'altres grups.

Espanyol - L'Estartit, demà dissabte a les 20.00 hores

En el partit avançat de la jornada, l'Espanyol, ja classificat, jugarà contra l'Estartit, sense opcions. A priori, les d'Óscar Aja no s'hi juguen més que el prestigi de seguir líders i consolidant una millora en vistes a la competició "de veritat" que comença a partir del gener. Les gironines, també pensant més en la segona fase, volen seguir ajustant detalls que les faci competitives en el tram final de la temporada.

Nàstic - Sant Gabriel, diumenge a les 11.00 hores

Com a local, el Nàstic es transforma i és un rival difícil, molt més del què la seva situació a la classificació sembla demostrar. Davant el Sant Gabriel buscaran afegir una nova victòria al caseller. Les de Sant Adrià, però, s'hi juguen molt, conscients que la bona primera fase que estan fent les manté vives en la lluita per la tercera plaça. Lagunak i Prainsa al Grup A, i Torrejón al C, tenen pitjor bagatge que elles i, ara per ara, permetria a les de Pedro Martín entrar de dret al grup que lluita pel títol de Lliga. Un objectiu molt més ambiciós que el plantejat a l'inici de l'any, però que, partit a partit, s'ha convertit en un repte real.

Collerenc - Barça, diumenge a les 11.30 hores

És millor viatjar a Mallorca sense necessitat de puntuar. El Barça, però, s'ha "complicat" la classificació amb alguns resultats i ara encara no ha segellat la seva presència al grup dels campions de forma matemàtica. Ho té a l'abast si guanya al Collerenc, sisè amb només 8 punts. Les mallorquines, però, han recuperat al seu referent, Pili, i han guanyat en confiança i intensitat les darreres jornades.

Llevant - València, diumenge a les 12.00 hores

Amb l'excel·lent temporada del València, és el derbi valencià més igualat de les darreres temporades –quan encara era Col·legi Alemany–. Sense Pamela Conti, sancionada encara per 3 partits, el Llevant perd 'punch' en atac i li costa més tancar els partits. A això cal afegir-li que el València ha encadenat tres victòries consecutives com a visitant, i aspira a quedar per damunt del seu etern rival. Una derrota del Llevant beneficiaria al Sant Gabriel i el Barça.

stats