Futbol Català
Esports Futbol 25/04/2011

El Sant Andreu ensopega a casa mentre el Sabadell surt de Castelló virtualment campió de lliga

Els quadribarrats només van poder salvar un punt a casa contra l'Atlètic Balears. Important triomf dels arlequinats, solvents a Castàlia

Els quadribarrats no han pogut entrar dins la zona de promoció aquesta setmana

BarcelonaCara i creu per als dos únics equips catalans que tenien pendent completar la jornada al grup tercer de Segona B. Pel cantó positiu, important i prestigiós triomf del Sabadell a Castelló per 0-2, marcador que deixa els de Lluís Carreras a tocar del títol de lliga. A falta de nou punts per finalitzar el campionat, la distància amb el segon, el Badalona, és de set. Un gol de Juvenal a un minut de la mitja hora de la primera meitat va obrir el marcador pels arlequinats. A dos minuts per acabar el partit, un gol de Robles (que havia entrat a falta d'un quart d'hora reemplaçant el mateix Juvenal) va donar la total tranquil·litat als seguidors catalans desplaçats al Municipal de Castalia.

Pel cantó negatiu, l'ensopegada del Sant Andreu a casa en un desangelat Narcís Sala, que va acusar el pont festiu malgrat aplicar una política social de portes obertes. L'equip de Natxo González, que tenia a les seves mans tornar dins la zona de promoció d'ascens, només va poder sumar un punt i gairebé in extremis contra l'Atlètic Balears. Els visitants es van avançar al minut 24 amb gol de Beneviaes. Amb els balears amb deu efectius a falta d'onze minuts per al final, Matamala va empatar al minut 83. En el temps afegit, Tarradellas va tenir la millor opció en enviar un remat al pal que podria haver deixat els punts a Sant Andreu de Palomar.

Amb la jornada número 35 finalitzada, s'ha acabat certificant el descens del Santboià després d'assolir per primera vegada a la seva història la divisió de bronze. L'equip de Paco Clos només podria arribar a la darrera jornada amb un triple emplat a 37 amb Benidorm i Alzira. El desempat entre equips el deixaria com a equip perdedor i, per tant, matemàticament fora de tota opció.