Futbol Català
Esports Futbol 04/09/2011

El lideratge en solitari del Terrassa confirma un any més d'igualtat al grup cinquè de Tercera Divisió

Els de Miquel Olmo han protagonitzat un partit amb vuit gols (5-3) contra l'Amposta

Redacció
1 min
Una jugada del partit d'avui a Sant Boi

BarcelonaTot sembla indicar que la present temporada a Tercera no serà gaire diferent de les darreres, on el nivell dels equips, sobretot a la zona alta, ha estat igualat gairebé fins a les darreres jornades del campionat. Amb només dos partits disputats, només hi ha un equip amb sis punts: el Terrassa. Un espectacular 5-3 davant l'Amposta ha servit no només per veure vuit gols, sinó per deixar els egarencs líders en solitari en el primer encontre xiulat per una dona (Anna Zardaín) a la història de Tercera a Catalunya.

Al Joan Baptista Milà, l'equip local ha caigut derrotat davant un bon Prat que ha demostrat tenir una gran plantilla per tornar a intentar ocupar un lloc a la zona alta. Amb l'equip local jugant amb 10 homes des de ben aviat, l'empresa pels d'Agustín Vacas ha estat fàcil (1-3). A Can Peixauet, empat sense gols entre Gramenet i Vilanova. Tots dos han repetit taules com a les respectives primeres jornades.

Amb remuntada inclosa, la Pobla de Mafumet no s'ha deixat sorprendre finalment per un batallador Masnou i ha aconseguit un triomf al seu terreny de joc (4-2). Una de les golejades de la temporada l'ha protagonitzat l'Olot, que ha demostrat el seu potencial (4-0) davant la Muntanyesa. El Manlleu i el Castelldefels han empatat (1-1), el Balaguer ha superat el Vilafranca (2-0) i l'Europa ha sumat el primer triomf com a local davant el Rubí (2-1).

ELS RESULTATS DE LA JORNADA

Espanyol B 1 Cornellà 1

Gavà 4 Vic 0

Gramenet 0 Vilanova 0

Pobla Mafumet 4 Masnou 2

Santboià 1 Prat 3

Olot 4 Montanyesa 0

Terrassa 5 Amposta 3

Manlleu 1 Castelldefels 1

Balaguer 2 Vilafranca 0

Europa 2 Rubí 1

stats