Reial Madrid
Esports Futbol 27/01/2011

Adebayor: "No vinc a rivalitzar amb Benzema, vinc a fer realitat el somni de jugar al Madrid"

El futbolista del Madrid ha estat presentat avui oficialment com a reforç de l'equip pel que resta de temporada, en qualitat de cedit. El Madrid es reserva una opció de compra a final de temporada

Redacció
2 min
Jorge Valdano i Emmanuel Adebayor.

MadridEmmanuel Adebayor, últim fitxatge del Reial Madrid, ha afirmat durant la seva presentació oficial que no ha arribat al conjunt blanc per "treure Karim Benzema", el seu rival pel lloc en la davantera. "He tingut l'oportunitat de jugar i conèixer Benzema en partits amistosos. El conec bé. És un jugador que està jugant molt bé en aquest moment. Va perdre una mica de confiança i ara l'està recuperant. No sóc aquí per rivalitzar amb ningú. Puc jugar amb Benzema i amb qualsevol altre. Per descomptat, li desitjo tot el millor, és un excel·lent jugador", ha dit.

"Karim és un jugador que conec molt bé. Som amics i el respecto molt. Ara jugaré amb ell. No he vingut aquí per fer-lo fora. Som aquí tots dos per guanyar trofeus, perquè el Madrid els necessita. Som davanters, estem a l'atac lluitant per l'equip i necessitem els títols", ha agregat.

Sobre el seu fitxatge pel Madrid, ha dit que "és el millor club del món". Acompanyat de Jorge Valdano, director general del club, ha assegurat que el seu desig de tota la vida, malgrat els intents de ser fitxat pel Barça quan jugava a l'Arsenal, sempre ha estat jugar al Reial Madrid, i ha destacat que el seu "petit" país d'Àfrica, el Togo, estarà "molt orgullós".

En relació a la rivalitat amb el Barça, ha afegit que "és un excel·lent equip, però jo volia jugar al Reial Madrid i no lamento haver renunciat a anar al Barça. Però ara estic jugant a l'equip que volia. És el somni de la meva vida. Estic molt content i vull participar en la glòria del Reial Madrid. Posaré tot el millor de la meva part", ha reiterat.

Quan li han preguntat pel nombre de gols que pot marcar en els sis mesos que serà al Reial Madrid, el davanter no ha volgut donar una xifra i s'ha limitat a dir que marcarà "tots el que pugui". Així mateix, ha declarat que es troba en condicions òptimes per jugar el cap de setmana, encara que ha reconegut que encara necessitarà un mes i un parell de partits per estar al cent per cent físicament: "Mourinho ha de prendre la decisió, vull tenir l'oportunitat de jugar i estic llest".

De fet, el togolès ha aprofitat per dir que ja "ha parlat amb Mourinho al matí i tot ha funcionat molt bé". "Estic molt content d'haver vingut a aquest club. Sóc un jugador i necessito jugar, ser al camp". Ha evitat, però, entrar en polèmiques amb Mancini, entrenador del Manchester City, i ha resumit la seva suplència amb aquesta explicació: "No tenien confiança en mi i van decidir triar un altre jugador", ha assenyalat.

Finalment, ha parlat sobre la possibilitat de guanyar la Lliga i derrotar el Barça, líder del campionat actualment: "Crec que sí que podem guanyar-los. Si no ho pensés, no tindria cap sentit que vingués aquí. Farem tot el possible per guanyar i retallar els quatre punts de diferència. Al futbol pot passar-hi de tot".

stats