Primera Divisió
Esports Futbol 17/12/2011

El Madrid necessita sumar almenys un punt a Sevilla per recuperar el lideratge

La derrota contra el Barça va rebaixar l'eufòria del conjunt blanc, que aquest dissabte (22 hores, TV3 i La Sexta) intentarà recuperar el lideratge a Sevilla, on haurà de fer-se fort contra un rival irregular

à. G.
1 min
Kaká i José Mourinho.

BarcelonaLa derrota contra el Barça al Santiago Bernabéu va rebaixar l'eufòria del Reial Madrid, que aquest dissabte (22 hores, TV3 i La Sexta) intentarà recuperar el lideratge a Sevilla, on haurà de fer-se fort contra un rival irregular que competeix millor contra els equips poderosos que contra els modestos.

Barça i Madrid empaten a 37 punts, però el conjunt blaugrana suma un partit més; aquell avançat com a conseqüència del Mundial de Clubs en què va golejar el Rayo Vallecano (4-0). A mitjanit aquesta diferència haurà desaparegut i tots dos equips hauran jugat el mateix número de partits; 16.

Tot i el 2-6 amb quatre gols de Cristiano Ronaldo de la temporada passada, el Sánchez Pizjuán no és un estadi que se li doni bé al Reial Madrid. El conjunt blanc tan sols ha guanyat en 21 de les 68 visites realitzades fins ara.

José Mourinho espera recuperar Arbeloa i apostar per Lass, Khedira i Xabi Alonso al mig del camp en el darrer partit que el Reial Madrid haurà de jugar abans de l'aturada nadalenca ja que la competició de Primera Divisió no es reprendrà fins al cap de setmana del 7-8 de gener.

stats