CURSES DE MUNTANYA
Esports 17/06/2012

El company d'equip de Kilian Jornet mor mentre tots dos intentaven la travessa del Mont Blanc

El francès Stéphane Brosse ha perdut la vida durant la temptativa de travessa, la primera del nou projecte de Jornet, Summits of my Life

Ara
1 min
Stéphane Brosse a l'esquerra, amb Kilian Jornet, a la dreta de la imatge / FACEBOOK KILIAN JORNET

BarcelonaL'equip de Kilian Jornet ha anunciat al seu Facebook que el company de l''skyrunner' català, el francès Stéphane Brosse, ha perdut la vida aquest diumenge al matí mentre intentaven la travessa del Mont Blanc, la primera del nou projecte de Jornet, anomenat Summits of my Life. Brosse ha caigut des 600 metres d'alçada en trencar-se una cornissa de neu a l'Aiguille d'Argentière, a 3.900 metres d'altitud.

"Lamentem comunicar que durant la temptativa de travessa del Mont Blanc que Kilian i Stéphane Brosse estaven portant a terme aquest matí, Stéphane ha perdut la vida en un lamentable accident. En Kilian es troba físicament bé i en aquests difícils moments està dedicant totes les seves energies a donar suport a la família de Stéphane i amics. En els propers dies s'emetrà un comunicat oficial. Gràcies per la vostra comprensió i suport en aquests moments", ha publicat l'equip al Facebook.

stats