Natació
Esports 09/10/2012

Neix un nou club de natació especialitzat en aigües obertes, el CN Radikal Swim

Aquest és un esport cada cop més de moda a Catalunya, per això tenen la seu al Centre Internacional de Vela de Catalunya, al Fòrum de Barcelona, obert al mar

Ara
1 min
Presentació del nou club de natació especialitzat en aigües obertes, CN Radikal Swim / FCN

BarcelonaUna de les modalitats de natació que més està creixent en adeptes darrerament són les aigües obertes –des del 2008 forma part del programa olímpic–, i Catalunya compta amb l'actual campiona de la Copa del Món, Esther Núñez, i dos olímpics com Érika Villaécija i Kiko Hervás. Fruit de tot plegat ha nascut el primer club de natació especialitat exclusivament en les aigües obertes, el CN Radikal Swim.

El Radikal Swim està format per 3 exesportistes apassionats de l'esport i les aigües obertes: Dani Serra, Sergi Roure i Àlex Amorós. El club vol cobrir una necessitat en creixement, l'afició a les aigües obertes, i per aquest motiu el club tindrà la seva seu social al Centre Internacional de Vela de Catalunya (al Fòrum de Barcelona) i oferirà una infraestructura oberta al mar.

El CN Radikal Swim s'ha presentat aquest dimarts, i ha nascut gràcies a un conveni de col·laboració entre la Federació Catalana de Vela i la Federació Catalana de Natació. A la presentació també hi han estat, precisament, la nedadora Érika Villaécija, la jugadora de waterpolo i subcampiona olímpica Ona Messegué i el triatleta Xavi Llobet. Tots ells participaran aquest dissabte 13 d'octubre a la travessia Radikal Marbrava. Aquesta competició a les costes de Palafrugell i Llafranc és la punta de llança i l'embrió que ha creat el CN Radikal Swim. Aquesta és la quarta edició i ja hi ha inscrites 700 persones.

stats