Copa del Rei
Esports 03/02/2015

L'Inter Movistar deixa el Barça sense final de la Copa del Rei de futbol sala (3-5)

El rival de l'equip madrileny serà el guanyador de la semifinal entre el Marfil Santa Coloma i ElPozo Múrcia

Els jugadors del Barça, en acabar el partit / GERMÁN PARGA / FC BARCELONA

BarcelonaEl Barça ha perdut aquest dimarts contra l'Inter Movistar (3-5) i ha quedat eliminat a les semifinals de la Copa del Rei de futbol sala. Un total de 4.566 espectadors han presenciat el partit en directe.

L'Inter Movistar s'ha avançat dues vegades durant la primera meitat. Pola (minut 6) ha obert el marcador. Després del gol de Wilde (minut 8), Cardinal ha tornat a avançar l'equip visitant (minut 11).

El conjunt madrileny ha sentenciat l'eliminatòria amb un parell de gols de Daniel (minut 25) i Ricardinho (minut 26) a l'inici de la segona meitat. El Barça no s'ha rendit i ha aconseguit ajustar el marcador amb gols de Batería (minut 26) i Rafa Usín (29). Quan l'equip blaugrana buscava l'empat, l'Inter Movistar ha aconseguit el cinquè gol a porteria buida, obra de Lolo (minut 38).

El Marfil Santa Coloma, per la seva banda, juga aquest dimecres (21 hores) el partit de tornada a la pista de ElPozo Múrcia. L'equip català té una renda de tres gols (6-3). "Seria una errada especular amb el resultat", adverteix Xavi Passarrius.