HANDBOL
Esports 01/10/2011

El Barça Intersport pateix, però remunta davant el Chambery en el debut europeu (28-25)

Danjel Saric ha estat un dels factors clau en el segon temps gràcies a les seves aturades des dels set metres. Un total de 6 en 7 llançaments

D.r. Jover
Saric, amb sis penals aturats, ha estat l'heroi del partit

BarcelonaTot i no jugar un bon partit al primer temps i haver estat més tou que habitualment en defensa, el Barça Intersport ha pogut sumar el primer triomf de la temporada a Europa en el debut a la Lliga de Campions d'enguany.

El primer temps els de Xavi Pascual han arribat a perdre de quatre gols de diferència, 11-15, encara que a l'inici de la segona meitat, gràcies a Saric, Nagy i Tomàs, el Barça ha empatat el matx i tot seguit s'ha situat per davant en el marcador aconseguint la primera gran diferència del partit, 24-21, al cinquanta de partit.

Aleshores el recital de Saric -Dumoulin, el porter del Chambery, ha estat excels en el primer temps- ha fet embogir el Palau, que ha estat una bona estona aplaudint les intervencions del porter bosnià. I és que Saric ha aturat 6 penals dels set que li han llançat i ha acabat amb vint aturades. Finalment, triomf dels blaugrana per 28-25 en el primer partit de la Lliga de Campions 2011/2012.