Trofeu Comte de Godó
Esports 06/03/2013

La pròxima edició del Trofeu Comte de Godó homenatjarà Juan Carlos Ferrero

L'extennista, que es va retirar fa uns mesos, va guanyar el trofeu barceloní l'any 2001

Efe
1 min

BarcelonaLa pròxima edició del torneig Comte de Godó, que es jugarà a Barcelona del 22 al 28 d'abril, retrà homenatge a l'extennista Juan Carlos Ferrero, retirat a final de 2012 i que va guanyar el trofeu barceloní el 2001.

"Sempre ha estat un torneig especial per a mi. Quan era nen, com tots, era el que em feia més il·lusió de tots. Vaig anar moltes vegades a veure'l i després vaig tenir la fortuna de poder jugar contra ell i, a sobre, de guanyar-lo", ha dit en unes declaracions difoses per l'organització.

En l'actualitat Ferrero, de 33 anys, és el director de la seva acadèmia de tennis a Villena (Alacant), l'Equelite Sport Academy, així com del torneig de tennis de València. A més Ferrero col·labora durant alguns períodes de l'any en la direcció tècnica de Nicolás Almagro, amb qui ha preparat la gira americana de terra batuda.

En l'única victòria de Ferrero a Barcelona, el tennista va haver de desfer-se en les rondes prèvies d'Albert Costa i Fèlix Mantilla, antics campions del Godó, i derrotar Moyá en una final disputada a cinc sets.

Ferrero va ser número 1 mundial el 2003 durant vuit setmanes, any en el qual també es va emportar Roland Garros. En total, va aconseguir 18 trofeus ATP.

stats