ESTATS UNITS
Internacional 25/01/2011

L'acusat del tiroteig de Tucson es declara no culpable de tres dels cinc càrrecs federals que se li imputen

El jove Jared Loughner, de 22 anys, ha comparegut davant d'un jutge per les imputacions d'intent d'assassinat de la congressista Giffords i dos col·laboradors seus

Agències
1 min
Reproducció d'un dibuix de Loughner durant la compareixença a Phoenix.

Phoenix p { margin-bottom: 0.21cm; } L'acusat de perpetrar el tiroteig de Tucson del 8 de gener, Jared Loughner, s'ha declarat no culpable de tres dels cincs càrrecs federals que se li imputen. Loughner, que anava vestit amb una granota taronja de pres i portava ulleres, ha comparegut davant d'un tribunal federal de Phoenix, per les imputacions dels intents d'assassinat de la congressista demòcrata Gabrielle Giffords i dos col·laboradors seus.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

El jove de 22 anys està acusat d'obrir foc contra Giffords i un grup de persones que assistien a un acte polític a la ciutat de l'estat d'Arizona. En el tiroteig van morir sis persones, entre les quals un jutge federal, i tretze més van resultar ferides. Malgrat la declaració que ha presentat Loughner, les autoritats han trobat diverses mostres l'obsessió del jove amb la congressista.

L'acusat del tiroteig d'Arizona està empresonat a Phoenix. Els altres dos càrrecs que no s'han tractat en aquesta audiència fan referència als assassinats d'un jutge de districte i un assessor de la congressista Giffords. El jutge del tribunal federal de Phoenix ha fixat el 9 de març com a data de la pròxima compareixença.

stats