Mèdia 21/07/2012

Campanario se salva de la presó

Selena Soro
2 min
Campanario se salva de la presó

La dona del torero Jesulín de Ubrique, María José Campanario (01) , i la mare d'ella, Remedios Torres, han esquivat la presó pels pèls. El Tribunal Suprem va confirmar ahir la sentència que les condemnava a un any i onze mesos de presó i a pagar una multa de 1.800 euros pels delictes de falsedat documental i temptativa d'estafa a la Seguretat Social. Campanario i la seva mare consten com a beneficiàries de l'anomenada operació Karlos, una trama que proporcionava informes mèdics falsos -a canvi de quantitats de diners de fins a 24.000 euros- per obtenir pensions d'invalidesa.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Gràcies a la circumstància que cap de les dues té antecedents, però, no hauran de complir la pena de presó que dicta la sentència. Tot i això, si en un termini de dos anys tornen a delinquir, la condemna actual se sumaria a la nova.

Estocada sorpresa

Mentre els uns surten dels tribunals, els altres hi entren. Ja fa més de deu anys que Francisco Rivera (02) i Eugenia Martínez de Irujo viuen feliçment divorciats i amb un acord amistós sobre la custòdia de la seva filla Cayetana, que fins ara ha viscut amb la mare. La pròxima vegada que es vegin, però, serà al jutjat: ell l'ha denunciada perquè ja no vol seguir veient la nena només de tant en tant i se la vol endur a Sevilla amb la seva actual parella, l'advocada Lourdes Montes.

Cayetana té dotze anys i ha viscut sempre a Madrid, tot i que el curs passat va estar internada en una residència femenina a Anglaterra. Durant aquest temps, Eugenia Martínez de Irujo ha estat pagant també el prestigiós Col·legi Britànic de Pozuelo de Alarcón perquè la nena no perdi la plaça quan torni.

Un francès a Nova York

Nova York, la ciutat que no dorm mai, tindrà aviat un nou habitant. Olivier Sarkozy , germanastre de Nicolas Sarkozy, té planejat traslladar-s'hi per estar més a prop de la seva parella, l'actriu Mary-Kate Olsen (03), amb qui surt des de fa uns mesos. La intèrpret, 14 anys més jove que ell, treballa en el món del cine, la publicitat i la televisió des dels nou mesos. Juntament amb la seva germana, Ashley Olsen , van posar de moda l'estil homeless chic , que consisteix a vestir com un drapaire però amb roba de marca.

Torrades a 343 euros

La casa Hansons va subhastar ahir una torrada que el príncep Carles d'Anglaterra (04) es va deixar a la safata el dia de la seva boda amb Diana, el 1981. El tros de pa, venut per 343 euros, el va proporcionar la mare d'una de les cambreres del príncep. La casa de subhastes assegura que la torrada "es conserva bé".

stats