RECULL DE PREMSA
Mèdia 26/02/2012

"Fernández Díaz: 'ETA s'ha dissoldre a les dures o a les madures'", portada de 'La Razón'

El rotatiu entrevista el ministre de l'Interior, que considera que no es pot negociar amb l'organització terrorista fins que es dissolgui

Ara
1 min
'La Razón', 26 de febrer

BarcelonaEl cas Urdangarin centra aquest diumenge totes les portades de diari. A part, però, 'La Razón' destaca una entrevista amb el ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz. "ETA s'ha de dissoldre a les dures o a les madures" ressalta el rotatiu de les declaracions del ministre. El diari 'El País' també publica una entrevista amb Fernández Díaz. "No aproparem els presos fins que ETA no s'hagi dissolt", destaca.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Pel que fa la declaració dissabte del gendre del rei, el duc de Palma, 'El Periódico' titula "Pilotes fora" amb una foto que es veu Urdangarin amb el rètol de l'establiment de l'entrada dels jutjats, que diu "Es Suprem". 'El Punt Avui' destaca la declaració de l'imputat: "Comparec per aclarir la veritat i demostrar la meva innocència".

'La Vanguardia' es pregunta aquest diumenge si la reforma laboral ens apropa a Europa. Completa la informació amb un reportatge sobre els joves que marxen a l'estranger per trobar feina titulat "Fuga de cervells: com es pot retenir el talent?".

'El Mundo', a part de destacar que Urdangarin culpa el seu soci, informa que "Cultura guarda al ministeri el tresor que va piratejar Odyssey".

stats