Televisió
Mèdia 05/03/2012

Jordi Évole creu que cal "celebrar" la coincidència horària entre el '30 minuts' i 'Salvados'

Creu que els convidats s'han adonat que potser amb programes com el seu "arriben a més gent que amb un informatiu convencional"

Ara
1 min
Jordi Évole finalitza l'actual temporada de Salvados al desembre.

BarcelonaL'endemà de l'emissió de l'entrevista a Jordi Pujol a 'Salvados', Jordi Évole ha visitat 'El món a RAC1', on ha valorat molt positivament la coincidència a la graella entre el '30 minuts' i el seu programa, dos espais que "s'estimen l'ofici" del periodisme. "Que més d'un milió de persones a Catalunya s'estiguessin mirant això, ho hem de celebrar", ha destacat.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Sobre el programa d'aquest diumenge, Évole ha assegurat que va estar "entre dues i tres hores" parlant amb Pujol, i que aquest no va posar "cap filtre" a la conversa.

El presentador creu que és "exagerat" considerar-lo un "referent del periodisme" i recorda que fa poc el seu programa era considerat "gamberro". Això sí, admet que intenta fer les entrevistes pensant "en el consumidor final", que normalment queda oblidat en benefici "dels polítics i els altres periodistes". Com a exemple, destaca que ahir "segurament hi havia molts espectadors que no sabien res de Pujol", i que per enganxar-los calia començar l'entrevista "des de zero".

Évole recorda que als inicis del programa "costava molt" que els convidats acceptessin participar-hi, per la imatge que tenien del programa, però que ara això s'ha simplificat: "S'han adonat que amb programes d'aquest tipus potser arriben a més gent que amb un informatiu convencional".

Per últim, el presentador de 'Salvados' ha avançat que aquesta setmana viatjaran a Cuba per rodar-hi un programa previ a la visita que el papa Benet XVI té previst fer-hi abans de Setmana Santa, i que un dels propers convidats de l'espai serà l'expresident del govern espanyol Felipe González.

stats