Mèdia 20/08/2012

Lady Gaga renuncia a menjar gluten

Joan Callarissa
2 min
Lady Gaga renuncia a menjar gluten

En plena gira mundial, les energies que necessita una cantant com Lady Gaga (01) són moltes, però les exigències estètiques encara més. Per això, ara la superestrella ha decidit seguir una dieta per poder donar la talla en els seus xous. El seu objectiu principal és perdre quatre quilos i mig en un mes. Per aconseguir-ho, ha mobilitzat col·laboradors i família perquè ningú li permeti menjar gluten.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

"Gaga ha decidit fer un canvi radical d'alimentació i acabar amb el gluten de la seva dieta, cosa que és molt difícil de fer", comenta una font pròxima a Contactmusic. "Ha donat instruccions estrictes al seu equip perquè avisin els restaurants i càterings sobre la seva nova dieta. S'ho està prenent molt seriosament", afegeix la mateixa font.

A més, l'artista també ha decidit disminuir la ingesta de carbohidrats. Així, la dieta només li permet menjar peix, pollastre i verdures. Gaga vol semblar un figurí a la seva gira Born this way ball , que la porta arreu del món.

Pot ser que no sigui per cap problema derivat de la dieta, però fa poc va haver d'abandonar un escenari a Romania per vomitar. Després del mal moment, va tornar per explicar: "He anat al backstage i he vomitat. No volia que ho veiéssiu, em sol passar de tant en tant", va explicar Gaga als fans presents al concert.

La moda com a religió

El cap de l'Església catòlica, el papa Benet XVI (02) , té moltes obligacions cada dia, que van des d'eucaristies fins a processons... Per això, la comoditat és una de les seves màximes, sobretot en el calçat, cosa que l'ha portat a triar la marca italiana Prada. Així, el pontífex sempre porta als seus viatges unes sabates vermelles, creades expressament per la firma. Un gust difícil d'explicar quan, enmig de l'actual crisi, alguns dels seus bisbes remarquen que si l'Església hagués de pagar l'IBI, Càritas en quedaria afectada per falta de fons.

Qui tampoc és discret amb les eleccions estètiques és Robbie Williams (03) , que es va passejar amb armadura pels carrers de Londres. Així serà com apareixerà en el seu pròxim videoclip. Williams està vivint un gran moment professional i personal: està a punt d'estrenar-se com a pare. Espera una filla amb la seva dona Ayda.

San Francisco, Los Angeles i Nova York tenen un nou atractiu turístic. Nou estàtues de David Beckham (04) amb calçotets i de tres metres d'altura seran al carrer fins al 19 d'agost. Les figures, de color plata, formen part d'una campanya publicitària de la firma H&M.

stats