Recull de premsa
Mèdia 29/11/2011

'El Periódico' es pregunta “Per què no pot” liderar el PSOE Carme Chacón

'El Mundo' assenyala “Pajín busca suport per a la candidatura de Chacón” i 'Público' destaca “Felipe González rebutja que ser català impedeixi arribar a la secretaria general"

Ara
2 min
El Periódico, 29 de novembre

BarcelonaLa successió de Zapatero al capdavant del PSOE continua generant polèmica a les files socialistes. El Periódico es pregunta aquest dimarts “Per què no pot” liderar el PSOE Carme Chacón, i a les pàgines interiors revela un document inèdit del protocol de relació entre el PSC i el PSOE. El Mundo assenyala “Pajín busca suport per a la candidatura de Chacón” i Público destaca “Felipe González rebutja que ser català impedeixi arribar a la secretaria general”.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La reunió d'Obama amb els dirigents de de la Unió Europea, Herman Van Rompuy (president del Consell Europeu), Durao Barroso (president de la Comissió Euroepa) i Catherine Ashton (Alta Representant de la política exterior comunitària), per analitzar la crisi del deute sobirà europeu, és el motiu d'obertura a La Vanguardia, que titula “Els EUA apressen Europa a aturar la crisi del deute”.

L'ARA i El Punt Avui centren l'atenció amb l'amenaça del Govern de convocar una consulta popular si el govern espanyol estrant es nega a dialogar sobre el pacte fiscal català. El primer assenyala “Pacte fiscal o consulta” i el segon rebla “Amenaça de consulta”.

El ministre de Foment en funcions, José Blanco, és un dels noms propis a les portades. El Mundo hi dedica l'obertura i titula “Els fiscals del Tribunal Suprem sol·liciten per unanimitat investigar Blanco” per tràfic d'influències, a raó del Cas Campeón.

El dèficit de les autonomies és un altre dels arguments de portada. L'Abc diu “10 comunitats, amb Balerars al capdavant, aconsegueixen superhàbit en el tercer trimestre i redueixen els seus números vermells”.

Público continua, per segon dia consecutiu, estirant el fil del suposat cas de corrupció que implicaria el gendre dels reis d'Espanya, i aquest dimarts revela més dades de l'informe presentat per l'Agència Tributària. El diari titula “Urdangarin també va cobrar per assessorar sobre projectes immobiliaris a l'Àfrica”.

El País “Rajoy promet als socis de la UE que complirà el dèficit 'per davant de tot'”. La Razón, per la seva banda, parla de “Pla anticrisi d'urgència”, i assenyala que Rajoy perfila les mesures per combatre l'atur.

stats