POLÈMICA
Mèdia 18/01/2012

Possible violació al 'Gran Hermano' brasiler

A.c.r.
1 min

BARCELONA.La polèmica sempre ha estat lligada al concurs Gran Hermano , però l'edició del format que emet actualment la cadena brasilera Globo ha arribat a l'extrem d'una possible violació d'un dels participants del reality a una de les seves companyes de reclusió. Els fets van tenir lloc diumenge a la matinada -tot just quatre dies després que els concursants entressin a la casa-, quan després d'una festa, un dels nois, Daniel, hauria abusat sexualment d'una altra de les concursants, Monique, que estava sota els efectes de l'alcohol i pràcticament inconscient.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La noia no ha denunciat el fet -assegura que no recorda què va passar- i les imatges tampoc no aporten cap prova del delicte, ja que, com destaquen els responsables del programa, és "molt difícil" saber què va passar "sota els llençols". Tot i així, la policia de Rio de Janeiro ha obert a iniciativa pròpia una investigació per aclarir què va passar.

De moment, la direcció del reality ha optat per expulsar de la casa Daniel, un model de 30 anys, al·legant que la seva conducta durant la festa va ser inapropiada.

stats