Premsa
Mèdia 17/07/2013

'Rolling Stone' causa polèmica en col·locar el responsable de l'atemptat de Boston a la portada

La imatge de Dzokhar Tsarnaev en una espai on sol haver-hi ídols de masses ha provocat moltes crítiques a les xarxes

Ara
2 min

BarcelonaDzokhar Tsarnaev, l'únic que queda viu dels dos germans que el 15 d'abril van provocar tres morts en fer esclatar dues bombes a la Marató de Boston, serà el protagonista de la portada de la revista 'Rolling Stone' del mes d'agost. La publicació ha utilitzat una imatge del noi que ell mateix havia publicat a les xarxes socials abans de l'atemptat i que ja ha circulat pels mitjans de comunicació durant els últims mesos, però el fet que ara aparegui ocupant tota la portada de la revista, un lloc que sol estar reservat a estrelles del rock o a grans ídols de masses, ha generat una forta controvèrsia.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La televisió nord-americana CNN recull, a la seva web, alguns dels molts comentaris crítics que ha rebut la revista a través de les xarxes socials, i Twitter s'ha omplert de comentaris negatius en relació amb la decisió de 'Rolling Stone'. Entre els més de 10.000 comentaris que han penjat els usuaris al Facebook de la revista en menys de 24 hores, n'hi ha que lamenten que, amb aquesta imatge en portada, la publicació converteixi el terrorisme en una cosa glamurosa, i molts critiquen el "mal gust" que, en la seva opinió, demostra 'Rolling Stone' amb aquesta decisió.

Més enllà de la fotografia de portada, el número d'agost de la revista, que es posarà a la venda el dia 3, farà un retrat de Tsarnaev i explicarà "com un estudiant popular i prometedor va fallar a la seva família, va caure en l'islam radical i es va convertir en monstre".

stats