Premis
Mèdia 30/06/2012

Sergi Schaff rep el Premi Miramar d'Honor per seva trajectòria professional

El consell assessor de RTVE reconeix el creador de programes com 'Saber y ganar' o 'Si lo sé no vengo'

Efe
2 min
Sergi Schaff ha rebut el Premi d'Honor Miramar

BarcelonaEl director de programes Sergi Schaff ha rebut aquest divendres el Premi Miramar d'Honor, que atorga el Consell Assessor de Radiotelevisió Espanyola a Catalunya (CARTVE), per la seva trajectòria professional, durant un acte en què també han recollit els seus guardons estudiants de ciències de la comunicació i formació professional audiovisual. L'acte, celebrat al Parlament de Catalunya, ha estat presidit pel vicepresident primer de la mesa, Lluís Maria Corominas, que ha fet un reconeixement de la feina desenvolupada per TVE a Catalunya a favor de la català durant més de cinquanta anys "en un moment en què tots s'atreveixen amb la nostra llengua".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A l'acte, també hi han participat les directores de Ràdio Nacional d'Espanya a Catalunya i de Televisió Espanyola a Catalunya, Olga Rodríguez i Anna Maria Bordas respectivament, el president del CARTVE, Jordi Bosch, i el secretari general de la presidència de la Generalitat, Francesc Homs, que han fet una crida als joves perquè lluitin per l'excel·lència a la feina.

La vicepresidenta del CARTVE, Montserrat Nebot, ha estat l'encarregada de glossar la figura de Schaff, que fa cinquanta anys va començar a treballar com a realitzador de TVE i que és artífex de programes com 'Si lo sé no vengo', '3x4', 'La vida es juego', 'La luna', 'Ruta quetzal' o l'històric 'Saber y ganar'.

El Premi Miramar de Ràdio ha recaigut en Sílvia de Riba, de la facultat de comunicació de la Universitat Pompeu Fabra, per 'Insomnio'. En canvi, el premi en categoria de televisió ha quedat desert i s'han lliurat únicament els diplomes als tres finalistes, que han estat alumnes de la Universitat de Lleida, de la Universitat de Vic i de l'Emav.

Els premis estan dotats amb 2.000 euros i ofereixen l'oportunitat de poder fer un període de practiques en els mitjans de Radiotelevisió Espanyola a Catalunya.

stats