Mèdia 15/02/2011

TVE s'hi posa amb Isabel de Castella

1 min

Si TV3 aposta per divulgar la història del país a partir de la ficció, TVE ha anunciat que també està preparant una producció que mira al passat a partir de la vida d'una dona, tot i que no va tan enrere i que en aquest cas se centra en un personatge castellà: Isabel I de Castella, la que acabaria esdevenint la Catòlica. La producció ja té nom: Isabel, mi reina .

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Televisió Espanyola ha anunciat que de moment té en ment una primera temporada de 13 capítols narrant la joventut de la futura reina i el seu paper en la cort castellana com a neboda del rei Enric IV. En aquest context, els espectadors podran veure la guerra civil contra els partidaris de la seva rival, Juana la Beltraneja, i també les relacions i interessos que van anar teixint el seu matrimoni amb Ferran II d'Aragó.

Tot i que de moment estan en preparació només els primers 13 episodis, la sèrie està concebuda com una història que duri quatre temporades i tingui 52 capítols. Però de moment només està compromesa la primera entrega de capítols, i està previst que en funció de la resposta del públic es rodin i emetin les següents temporades.

La idea de la nova sèrie va ser de la productora Isla TV, tot i que finalment qui s'encarregarà de tirar-la endavant és Diagonal TV.

stats