Mèdia 29/06/2012

Tanquen 'Lamalla.cat'

La fusió entre la Xarxa Audiovisual Local i el Consorci de Comunicació Local dóna pas a una web que la substituirà: 'Xarxanoticies.cat'

Ara
1 min
Lamalla.cat

BarcelonaLa web d'informació en català 'Lamalla.cat' tancarà, segons ha advertit el mitjà a través d'aquesta notícia. Amb la clausura de la web, nascuda fa 13 anys, "s'inicia la culminació" de la fusió entre la Xarxa Audiovisual Local (XAL) i el Consorci de Comunicació Local, que gestiona COMRàdio.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El dilluns 2 de juliol, 'Xarxanoticies.cat' oferirà "de forma preferent i prioritària, notícies d'interès local tant en l'àmbit de l'actualitat general com en el de la informació esportiva". 'Xarxanoticies.cat' vol ser la plataforma digital des de la qual es difonguin diàriament els continguts de la Xarxa de Televisions Locals i de COMRàdio.

Segons explica el mateix mitjà, aquest procés de substitució d'una web per l'altra va començar "fa sis anys", i ara suposa la fi d'un mitjà nascut, l'any 1.999, amb la voluntat de portar fins a la xarxa informació de caràcter local en llengua catalana. Des del seu punt de vista, el nou projecte integrarà "dues plataformes digitals que fins ara han estat dues experiències informatives paral·leles i coordinades".

stats