recull de premsa
Mèdia 26/01/2012

“Hi ha Justícia”, a la portada de 'La Razón'

L'absolució de Camps i Costa en el cas dels vestits és el principal titular d'obertura als diaris, però comparteix protagonisme amb la la reforma judicial anunciada pel govern de Rajoy i la victòria del Barça davant del Madrid en la tornada de quarts de final de la Copa del Rei

Ara
2 min
La Razón, 26 de gener

BarcelonaPortades atapeïdes aquest dijous. L'absolució de Camps i Costa és el principal argument d'obertura, però comparteix protagonisme amb la la reforma judicial anunciada pel govern de Rajoy. De fet, La Razón aprofita l'avinentesa per mostrar la seva conformitat amb l'absolució de Camps. El rotatiu encapçala la portada impresa amb el titular: "Hi ha Justícia", i just a sota hi col·loca un Camps pletòric aixecant el dit polze, en saber la sentència absolutòria del jurat popular, i hi estampa la paraula: "Innocent". La Razón titlla la reforma judicial anunciada pel ministre del ram, Alberto Ruiz-Gallardón, "d'història" i afegeix que és en la línia de la "defensa de la vida i els més dèbils".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La paraula "absolt" tenyeix les obertures de la resta de rotatius, amb titulars molt similars. El Pais opta per un titular més explicatiu i diu: "Un jurat dividit absol Camps de suborn impropi". El Mundo afegeix un matís a la innocència de l'expresident valencià: "Camps absolt de responsabilitat penal".

La reforma judicial espanyola també ocupa un lloc destacat a les portades. De les quatre mesures presentades per Ruiz-Gallardón, Público destaca la "marxa enrere en l'avortament", El Periódico ho fa amb la proposta de "cadena perpètua revisable" i La Vanguardia combina les dues.

La victòria del Barça davant del Madrid en la tornada de quarts de final de la Copa del Rei és l'altre gran argument a les portades d'aquest dijous. El Periódico és qui hi dedica més espai i titlla el clàssic d'ahir "d'infart".

El Punt Avui situa a dalt de tot de la portada el full de ruta sobre el referèndum per a la independència d'Escòcia, presentat ahir pel primer ministre escocès Alex Salmond.

stats