RECULL DE PROPOSTES PER A TOTA MENA DE LECTORS
Mèdia 29/05/2011

Una guia per a l'estiu, amb l'ARA

Des d'una cala desconeguda fins a activitats d'aventura, passant per propostes per fer en família. És el que ofereix la guia de vacances que es podrà aconseguir amb l'ARA diumenge vinent.

Ara
1 min
Una guia per a l'estiu, amb l'ARA

Barcelona.El diari ARA oferirà una guia completa de propostes per a l'estiu, elaborada per la revista Descobrir Catalunya , diumenge que ve, dia 5 de juny. La guia se centra en propostes de turisme de proximitat, d'arreu dels territoris de parla catalana, i es divideix en dues parts. La primera, amb propostes desenvolupades; l'altra, amb un caràcter més pràctic.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A la primera, s'hi podran trobar 350 propostes dividides en seccions temàtiques, que inclouen des de platges i cales desconegudes i llocs per descansar, com balnearis, fins a activitats d'aventura. També hi haurà altres opcions molt variades, com per exemple monuments i museus, cases rurals i restaurants, tallers i rutes per fer en família, o bé fires i festes populars. Un total de dotze categories que satisfaran tota mena de lectors.

A la segona part de la guia, que està organitzada per comarques, hi haurà una llista completa d'allotjaments -sobretot, cases i establiments de turisme rural-, llocs per visitar, i també restaurants on menjar. Cadascun d'aquests llocs, amb la informació pràctica imprescindible, com l'adreça, la web, el número de telèfon i el preu aproximat. En total, la guia inclou un miler d'idees de turisme de proximitat per a l'estiu.

Aquesta guia es podrà comprar diumenge vinent, juntament amb el diari ARA, per 4,95 euros.

stats