ARA
Mèdia 28/02/2011

Els plans desesperats de Gaddafi, a la portada de l'ARA

El dictador libi prepara la defensa de Trípoli mentre els opositors ja són a 50 quilòmetres de la capital. És el tema que obre la portada de l'ARA d'aquest dilluns, amb la crònica de l'enviada especial a la frontera de Tunísia amb Líbia

Redacció
1 min
portada 28 febrer

BarcelonaGaddafi continua atrinxerat a Trípoli i prepara la defensa de la capital mentre les forces opositores l'encerclen i ja són a 50 quilòmetres de la capital. Mentrestant, dimiteix el primer ministre del govern de transició de Tunísia: ens ho explica l'enviada especial de l'ARA, Cristina Mas, a la frontera de Tunísia amb Líbia.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Un altre tema destacat de la portada d'aquest dilluns és la perpetuació d'alguns alcaldes que encara aspiren a ser reelegits després de 32 anys en el càrrec, des de les primeres eleccions democràtiques, el 1979. I dediquem atenció a la vida d'una dona, una víctima de l'ablació que ha estat operada amb èxit a Barcelona per restituir-li el que li van prendre fa 39 anys.

Dels articles d'opinió d'aquest dilluns, a la portada se'n destaquen tres: el de Maria Barbal, el d'Antoni Vives i el d'A. Bin Talal, príncep de l'Aràbia Saudita, que fa una crida als governs àrabs perquè no segueixin "subestimant el poble".

stats