Tecnologia
Mèdia 04/10/2011

Tot el que pot presentar Apple a la conferència d'aquest dimarts

La companyia podria llançar una versió 'low cost' de l'iPhone 4 (4S), la cinquena generació del popular 'smartphone' (iPhone 5), a més de l'actualització del sistema operatiu per a dispositius mòbils (iOS 5) i la nova línia de reproductors mutimèdia (iPod)

Ara
2 min

BarcelonaDimarts, 4 d'octubre, a les 19.00 (hora catalana). Aquest és el moment clau per una de les cites més esperades pels professionals i els amants de la tecnologia, ja que Apple desvelarà la seva nova línia de telèfons intel·ligents, el popular iPhone. A poques hores de l'esdeveniment, ningú sap del cert què presentarà la companyia, exactament. Per anar obrint boca, fem un recull de possibilitats, basant-nos en els últims rumors citats pels especialistes:

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

iPhone 4S

Les darreres filtracions confirmen, gairebé al 100%, el llançament d'una versió low cost de l'actual model d'iPhonelow cost , que presentaria un disseny similar a l'actual, però inclouria una memòria interna de 8GB (l'actual està disponible en dues versions, de 16 i 32 GB, respectivament).

iPhone 5

La versió de baix cost del model 4 podria venir acompanyada amb el llançament de la cinquena generació de l'iPhone. Aquest dispositiu és el que ha generat més rumors, i la massa d'especialistes es divideix (gairebé a parts iguals) entre els que confien en el seu anunci i els que el veuen poc probable. Si es complís el presagi dels més optimistes, els rumors apunten a un dispositiu amb un disseny més arrodonit que l'iPhone 4, processador A5 (com l'iPad 2), una càmera de 8 megapíxels, una pantalla lleugerament més gran i més prima i el sistema operatiu iOS 5.

Nova línia de reproductors mutimèdia (iPod)

Els darrers rumors també apunten a un nou model d'iPod Nano, a la vegada que es deixarien de fabricar els models Classic i Shuffle del reproductor multimèdia.

iOS 5

A nivell de software, tot apunta que Apple aprofitarà l'acte d'aquest dimarts per anunciar l'esperat llançament de l'iOS 5, la versió actualitzada del sistema operatiu per a dispositius mòbils de la firma, tenint en compte que els rumors l'inclouen en la nova generació de l'iPhone. Entre les millores que inclourà respecte la versió anterior, destaca la tecnologia wireless mirroring, que permet visualitzar la pantalla del dispositiu en un monitor de TV connectat, sense necessitat de cap accessori físic.

stats