Ràdio
Mèdia 01/09/2012

Torna la lluita pel domini del dial

Catalunya Ràdio canvia els migdies, RAC1 estrena un espai d'esports els diumenges i la COM es renova de dalt a baix. Les noves graelles es posen en marxa dilluns

Albert Castellví
1 min
Jordi Basté presenta El món a RAC1, que amb 515.000 oients és el programa més escoltat de la ràdio a Catalunya segons l'últim EGM.

BarcelonaLes emissores de ràdio posen en marxa dilluns la nova temporada, i totes ho fan amb novetats a la graella, ja siguin petits retocs o renovacions totals. RAC1 ha afegit un contenidor esportiu els diumenges, que es dirà 'Superdiumenge' i serà conduït per Xavi Puig i Jaume Mullor.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Catalunya Ràdio estrena dos nous programes al migdia, 'Els optimistes' i 'El mirall', i recupera un clàssic, 'Els viatgers de la gran anaconda', per a les tardes de diumenge. I la COM, que a partir d'ara es dirà La Xarxa, enceta la temporada amb una graella completament nova.

Podeu llegir l'article amb les novetats –a emissores catalanes i estatals–, així com consultar el gràfic amb la nova graella de ràdio, a l'ARA Premium.

stats